Is Kamagra veilig of niet? Lees dit eerst!

Kamagra is in trek bij veel mensen.  Het is hartstikke populair medicijn voor de mensen onder ons die of geen stijve kunnen krijgen, of gewoon lekker lang door willen bunkeren.

Maar de hamvraag is natuurlijk:  is kamagra wel veilig?

En dat is een verdomd goeie vraag,  want met je gezondheid moet je niet spelen.  Daarom moet je onderzoeken of Kamagra echt veilig is of niet.   Dat is heel belangrijk.  Zo niet het belangrijkste!

In dit artikel ga ik de voors en tegens ten aanzien van dit onderwerp bespreken,  zodat jij zelf een goede afweging kunt maken van wat je wilt!

Namaak versus originele Kamagra

Waar je allereerst op de hoede voor moet zijn is dat Kamagra zo populair is dat je tegenwoordig ook namaakvarianten hebt.   Die varianten zijn in een 1 woord: SCHA-DE-LIJK!

In namaak kamagra zit bijvoorbeeld mogelijk cocaine of zelfs printerinkt.  Dat zuig ik niet zo uit me duim,   maar dat is echt zo.   Dat bleek uit een onderzoek van de Consumentenbond in samenwerking met het RIVM.  En als je me niet gelooft,  Google ‘ t maar (update:  LINK).

Dus tip 1:  blijf ver weg van Kamagra dat nep is.  Die herken je gemakkelijk aan de prijzen.  Een website waar je redelijk zeker van kunt zeggen dat ze goeie kamagra leveren is Kamagrawinkel.com.

Andere websites vertrouw ik persoonlijk niet.   Die zijn of te goedkoop,  of ze zien er “heel lelijk” uit,  en dat zegt dus al veel over de bedoelingen van de eigenaar van zo’n site!

Leveren versus niet leveren van producten

Dan heb je ook websites waar je je niet eens hoeft af te vragen of ze originele of namaak leveren, maar waar je bang moet zijn of je hem uberhaupt wel geleverd krijgt.  Dat moet je al per definitie hebben bij “lelijke websites”.

Maar enfin,   je bent waarschijnlijk niet de eerste die erin zal trappen.  Dus zorg er altijd voor dat je een Google zoekopdraht doet.  Schrijf iets in de trant van “[webwinkel naam] + “ervaringen”  of “oplichting” of “klacht”,  dan kom je er wel.

Meestal kan je daar al aan achterhalen of iemand wel of niet te vertrouwen is!!

Wees bewust van de bijwerkingen

Daarnaast heb je op verschillende websites die eerlijk en open de bijwerkingen van Kamagra tonen.  Het zijn er best wel veel,  net als bij alle medicijnen, maar de kans dat ze optreden is klein.  Wellicht iets groter bij namaak Kamagra.  Maar doorgaans gaat het om:

Incidenteel komt het weleens voor dat de Kamagra te sterk was en je dus langer een stijve hebt.  Dan moet je naar de dokter, anders beschadigt er nog wat aan je apparaat.

Interessante artikelen over Kamagra

Mocht je behoefte hebben aan wat leesmateriaal,  dan heb ik hier een aantal interessante artikelen die je kunt doornemen als je wat meer over Kamagra wilt weten. Check het even en laat je mening even achter!

  • Wist je dat je bijvoorbeeld niet alleen Kamagra hebt voor mannen, maar dat er tegenwoordig ook kamagra bestaat voor vrouwen?  Ja,  maar dan heet het dus geen kamagra maar nou, daar komt ‘ie dan…  Lovegra (zie HIER!!!).
  • En dat is nog niet alles.  Kamagra is gewoon populair onder jongeren die houden van een feestje aldus Jaimy.

 Conclusie

Let dus goed op met wat je koopt online als het gaat om Kamagra.  Wees bedacht op bijwerkingen, maar ook op namaak van Kamagra.  Tot slot doe altijd een check in Google naar de betrouwbaarheid van de webwinkel waar je kamagra wilt kopen,  in ieder geval raad ik je aan om Kamagrawinkel.com te bezoeken – daar koop ik mijn Kamagra en ben daar tevreden over!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>